Nový ročník soutěže EuropaSecura je tu!

I v roce 2023 si mohou soutěžící ze všech středních škol v ČR otestovat své znalosti v Základním kole, vyzkoušet si roli expertek a expertů na mezinárodní politiku v Krajském kole a vžít se do role diplomatek a diplomatů na unikátním Celostátním finále na vojenské základně v Brdech. Hlavní cenou je opět zájezd do Bruselu!

Soutěž EuropaSecura je organizována Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM ve spolupráci s Ministerstvem obrany ČR, Armádou ČR, Zastoupením Evropské komise v České republice a sítí Eurocenter Úřadu vlády ČR za podpory Ministerstva zahraničních věcí ČR a Hanns-Seidel-Stiftung.

Nyní se mohou tříčlenné týmy registrovat do soutěže ZDE: https://www.europasecura.cz/prihlaska.

Registrace se uzavřou dne 6. března 2023 a soutěžní test pak bude spuštěn od 12. do 15. března 2023.

Soutěž EuropaSecura je určena všem studentům a studentkám SŠ, kteří mají zájem o aktuální dění a mezinárodní události, chtějí si rozšířit znalosti a zažít něco nezapomenutelného. V roce 2023 se uskuteční již 16. ročník!

Sestavte tříčlenný tým a zapojte se do unikátní, několikakolové soutěže. Otestujte si své znalosti ve vědomostním testu, vžijte se do role expertů a expertek na bezpečnost a zažijte nezapomenutelný týdenní workshop s Armádou ČR a odborníky a odbornicemi na mezinárodní politiku. Tři nejlepší týmy vyhrají plně hrazenou exkurzi do Bruselu. Soutěžíme od března do června 2023. Díky dlouhodobé podpoře partnerů soutěže jsme schopni proplatit všechny náklady spojené s účastí, soutěž je tak otevřena všem.

Soutěž EuropaSecura je určena pro všechny, kteří:

  • dosáhli minimálně 15 let věku a prezenčně studují SŠ v České republice;
  • vytvoří tříčlenný tým reprezentující SŠ – tým nemusí být nutně složen ze studentů/tek stejné školy;
  • v předchozích ročnících soutěže se neúčastnili celostátního finále na vojenské základně v Brdech;
  • zajímají se o mezinárodní politiku, aktuální dění a mají chuť se naučit něco nového a zažít řadu nevšedních zážitků;
  • vyplní přihlášku do 6. března 2023.

Neváhejte a jděte s námi do toho!

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality