Soutěž Europa Secura – prodloužení registrace!

Využijte poslední příležitost a přihlaste se do unikátní soutěže. 

Zajímáte se o aktuální dění, baví vás mezinárodní politika, chcete zažít týden s Armádu ČR nebo vyhrát cestu do Bruselu a bylo Vám 15 let?

Přihlaste svůj tříčlenný tým do soutěže EuropaSecura. Registrace jsou otevřeny do 11. března 2023 na webu Europasecura.cz.

Soutěž EuropaSecura je organizována Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM ve spolupráci s Ministerstvem obrany ČR, Armádou ČR, Zastoupením Evropské komise v České republice a sítí Eurocenter Úřadu vlády ČR za podpory Ministerstva zahraničních věcí ČR a Hanns-Seidel-Stiftung.

V základním kole soutěže EuropaSecura si otestujete znalosti a spolu se svým týmem vyplníte komplexní online vzdělávací test. Test bude primárně zaměřen na bezpečnostní politiku České republiky, Evropskou unii, Severoatlantickou alianci, historii nebo práci se slepou mapou a práci s textem.

Krajské kolo se skládá z písemné a ústní části. V písemné části si vyzkoušíte psaní odborného textu (bezpečnostní analýzy) a vžijete se do role expertek a expertů na mezinárodní situaci.

Do nezapomenutelného a unikátního celostátního finále postupuje vždy nejlepší tým z každého kraje. Celostátní finále soutěže EuropaSecura je organizováno v úzké spolupráci s Ministerstvem obrany ČR a příslušníky Armády ČR na vojenské základně v Brdech. 

Vše je plně hrazeno organizátory soutěže.

Hlavní cenou soutěže EuropaSecura pro tři nejlepší týmy je zájezd do Bruselu.

Více se dozvíte na webu Europa Secura nebo na sociálních sítích soutěže.

Sdílet tento příspěvek