Webinář k výběrovým řízením do institucí EU

Diplomatická akademie MZV ČR pořádá dne 13. dubna 2023 jednodenní  webinář zaměřený na přípravu pro české uchazeče na výběrová řízení do institucí EU.

REGISTRACE UZAVŘENY Z DŮVODU NAPLNĚNÉ KAPACITY. VŠEM ZAREGISTROVANÝM ÚČASTNÍKŮM BYL ODESLÁN POTVRZOVACÍ EMAIL.

Ministerstvo zahraničních věcí ČR, Odbor vzdělávání a Diplomatické akademie, organizuje ve spolupráci se zahraničními lektory bezplatně školení k jednotlivým kolům výběrových řízení do institucí EU. Diplomatická akademie nabízí v rámci Strategie podpory Čechů v EU školení pro české zájemce o evropskou kariéru  přípravu na testy Evropského úřadu pro výběr personálu (European Personnel Selection Office – EPSO).

Školení proběhne formou online v anglickém jazyce ve čtvrtek 13. dubna 2023 od 9:15 do 16:30.    

Webinář je určen pro české občany, kteří již podali přihlášku do výběrového řízení EPSO, dále pro  zájemce z řad veřejné správy, studentů vysokých škol a široké veřejnosti. Školení  povede lektorka francouzského Národního institutu pro veřejnou správu (Institut National du Service Public – INSP), známého pod dřívějším názvem École Nationale d´Administration (ENA). Webinář přiblíží uchazečům pravidla výběrových řízení EPSO s důrazem na metodologii „Computer Based Testing“ (CBT) a skládá se z testů verbálního, numerického a abstraktního uvažování.

Odkaz na akci zde:

Odkaz k připojení a další  informace dostanou registrovaní účastníci před zahájením akce.

Detailní program webináře naleznete na odkazu registračního formuláře.

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality